Login
Menu

D-I Industrial (DONG)

ProizvođačiD-I Industrial (DONG)

Dong

D-I Industrial (DONG) Co.Ltd. najveći je proizvođač brodskih reduktora, kormilarskih i PTO sistema na području Južne Koreje. Zahvaljujući stalnim ulaganjima u kvalitetu i razvoj svojih proizvoda, tvrtka DONG u posljednjih nekoliko godina bilježi konstantan rast prodaje i postaje jedan od vodećih proizvođača brodskih prijenosa. Tvrtka DONG u suradnji sa svojim poslovnim partnerima prisutna je u preko 50 zemalja svijeta.

Zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete DONG proizvodi prepoznati su od strane mnogih brodogradilišta, renomiranih proizvođača motora i njihovih zastupnika. Cummins Adriatic d.o.o. ovlašteni je distributer i serviser tvrtke D-I Industrial Co.Ltd. za Republiku Hrvatsku.

 

Reduktori

Reduktori DONG iznimno su robusni i pouzdani. Svi modeli reduktora deklarirani su kao Continuous Duty – bez ograničenja po broju radnih sati godišnje. Kao takvi idealni su za sve vrste radnih brodova koji su u službi tijekom cijele godine bez obzira na vremenske uvjete. Više o reduktorima pogledajte u dostupnim materijalima ili nas kontaktirajte.

 

 

Tablica kapaciteta Količina ulja Katalog Web adresa Kontakt
PDF PDF PDF www.d-i.co.kr Kontakt

 

Kormilarski sistemi

Kormilarski sistemi DONG dostupni su za brodove raznih veličina. U ponudi su jednostavni sistemi sa upravljanjem pomoću ručne hidraulične pumpe i jednog hidrauličnog cilindra pa sve do velikih sistema pogonjenih servo pumpom sa dva hidraulična cilindra i upravljanjem preko joysticka ili opcijskog autopilota. Više o kormilarskim uređajima pogledajte u dostupnim materijalima ili nas kontaktirajte.

 

 

Katalog Web adresa Kontakt
PDF www.d-i.co.kr Kontakt

 

PTO sistemi

PTO (Power Take Off) sistemi DONG pogodni su za razne aplikacije. Mogu se koristiti za pogon generatora, hidrauličnih pumpi, vitla, potisnika i sl. PTO je moguće naručiti sa SAE prihvatima za različite pumpe ili s remenicom. Također su moguće razne izvedbe montaže ovih sistema. Više o PTO sistemima pogledajte u dostupnim materijalima ili nas kontaktirajte.

 

 

Katalog Web adresa Kontakt
PDF www.d-i.co.kr Kontakt